Цілющі криниці

"Мінеральна вода заряджена природною енергією"

 

Всеукраїнський конкурс «100 кращих товарів України» Закарпаття представлять мінеральні води

Учора, 8 жовтня, напередодні професійного свята працівників стандартизації та метрології відбулося нагородження переможців та учасників регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції – «100 кращих товарів України». Про це власкорові ЗІКу повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю ОДА.

Основними завданнями конкурсу є сприяння виробництву високоякісної й конкурентоспроможної продукції (товарів, робіт, послуг), підтримка ініціатив товаровиробників щодо поліпшення якості продукції, створення сприятливих умов для впровадження на підприємствах, організаціях та установах сучасних систем управління тощо.

Заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик побажав переможцям гідно представити регіон на загальнодержавному рівні. Цьогоріч в конкурсі взяли участь 18 підприємств області, які представили 19 видів продукції в номінаціях «продовольчі товари» та «товари виробничо-технічного призначення».

Переможці конкурсу – ТОВ «Шаянські мінеральні води» (вода мінеральна лікувально-столова «Драгівська»), ТОВ «Прогрес-С» (вода мінеральна лікувально-столова «Свалявська»), ТОВ «Шаянські джерела» (вода мінеральна лікувально-столова «Шаянська») та ВАТ «Свалявські мінеральні води» (вода мінеральна лікувально-столова «Поляна Квасова»).

Цьогоріч у загальнодержавному етапі Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» беруть участь 236 підприємств різних галузей економіки.

delivery

Доставка води Закарпаття

Доставка питної бутильованої води та широкого асортименту мінеральних вод від виробника додому та в офіс у будь-який куточок Закарпаття. Доставка води Закарпаття здійснюється у найкоротші терміни. Вам достатньо всього лише зателефонувати або скористатися формою зворотнього зв'язку.

Замовити

Доставка води Київ

Доставка води Київ додому та в офіс із природних екологічно чистих джерел Закарпаття - популярна і затребувана послуга. Ми доклали максимум зусиль, щоб ви могли замовити доставку води Київ у будь-який зручний для вас час. Замовте доставку води Київ по телефону або скористайтесь формою зворотнього зв'язку.

Замовити