Цілющі криниці

"Мінеральна вода заряджена природною енергією"

 

«100 кращих товарів України» в Ужгороді

Товариство з обмеженою відповідальністю «Шаянські мінеральні води» стало переможцем регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) –«100 кращих товарів України» у 2009 році, номінація «Продовольчі товари» - вода мінеральна «Драгівська», за запровадження на підприємстві сучасних методів управління якістю та високі показники у господарській діяльності. Закарпатська обласна адміністрація нагородила колектив Дипломом переможця.

diplom 100 krashhyh uzhgorodКадар Іван Іванович - директор ТОВ «Шаянські мінеральні води» подякував жюрі та всім організаторам Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) –«100кращих товарів України» за високу оцінку споживчої якості лікувально-столової води «Драгівська» і запевнив, що очолюваний ним колектив і надалі підтримуватиме високу планку сучасних методів управління якістю для того щоб зберегти і передати людям той унікальний дар, який вклала сама природа в цю цілющу воду. Хлоридно-гідрокарбонатна натрієва, борна лікувально-столова мінеральна вода «Драгівська» достойна найвищих похвал та нагород, адже вона стоїть на сторожі здоров’я і довголіття нації та є унікальною в Україні.

delivery

Доставка води Закарпаття

Доставка питної бутильованої води та широкого асортименту мінеральних вод від виробника додому та в офіс у будь-який куточок Закарпаття. Доставка води Закарпаття здійснюється у найкоротші терміни. Вам достатньо всього лише зателефонувати або скористатися формою зворотнього зв'язку.

Замовити

Доставка води Київ

Доставка води Київ додому та в офіс із природних екологічно чистих джерел Закарпаття - популярна і затребувана послуга. Ми доклали максимум зусиль, щоб ви могли замовити доставку води Київ у будь-який зручний для вас час. Замовте доставку води Київ по телефону або скористайтесь формою зворотнього зв'язку.

Замовити